U bent hier:
JAZO werkt aan slimme oplaadinfrastructuur
Terug naar overzicht

JAZO werkt aan slimme oplaadinfrastructuur

Al eerder vertelden wij over Chargepoint: dé totaaloplossing voor het opladen van personenauto’s. Maar dit is niet het enige duurzame project waarmee wij ons bezighouden. Er komen namelijk steeds meer grote voertuigen bij die rijden op elektriciteit. En dát biedt kansen en mogelijkheden.

JAZO en Schiphol

Kom je deze zomer op Schiphol? Dan ontkom je niet aan de rondrijdende e-bussen. Al in 2017 realiseerden wij de ventilatie en toegang voor het eerste verdeelstation. Later werden ook station Noord, Zuid en de Remise aan dit rijtje toegevoegd. En de trend zet zich voort, want er komen steeds meer e-bussen en dus stations bij.

Landelijk dekkend netwerk

Maar het blijft niet alleen bij de omgeving van Schiphol. Zo kregen wij laatst de opdracht van Voscon om de ruimten voor de e-bussen van de RET-lijn te voorzien van deuren en roosters. Hierdoor is een 30 minuten brandwerende containeropstelling ontstaan, die gemaakt is door Voscon, met speciale beplating en bijzondere kleurstelling, een idee afkomstig van de energievoorziening voor de Hoekse lijn. Wat het uiteindelijke doel is? Een landelijk dekkend netwerk realiseren voor elektrische voertuigen. En dáár werken wij natuurlijk maar al te graag aan mee!

Bouw
Toelevering Duurzaam elektrisch