U bent hier:
JAZO Zevenaar levert bijdrage aan duurzaam energieproject in Purmerend
Terug naar overzicht

JAZO Zevenaar levert bijdrage aan duurzaam energieproject in Purmerend

Bij JAZO zijn we trots op onze bijdrage aan innovatieve projecten die de duurzame toekomst vormgeven. In opdracht van G. van der Ven B.V. hebben we recentelijk deuren en ventilatieroosters geproduceerd, geleverd en gemonteerd voor energieverdeelstations op een bustransferium. Lees verder om meer te ontdekken over onze bijdrage aan dit project.

Het energieverdeelstation maakt deel uit van een busremise ontworpen voor elektrische bussen. Met een groeiende focus op duurzaamheid, spelen elektrische bussen een cruciale rol in het verminderen van de milieu-impact van het openbaar vervoer. Deze bussen worden overdag opgeladen met stroom afkomstig van zonnepanelen, waardoor ze ’s nachts efficiënt kunnen worden ingezet.

ONZE PRODUCTEN

In opdracht van G. van der Ven B.V. hebben wij een cruciale rol gespeeld in dit project. We hebben niet alleen de deuren geproduceerd en geleverd, maar ook gezorgd voor de vakkundige montage. In totaal zijn er 9 deuren geplaatst, waarvan 8 aluminium dubbele deuren en één aluminium enkele deur. De keuze voor hoogwaardig aluminium benadrukt niet alleen de duurzaamheid van het project maar ook de kwaliteit en veiligheid van de geleverde producten.

Om de optimale werking van het energieverdeelstation te waarborgen, hebben we op en boven de dubbele deuren aluminium veiligheidsventilatieroosters type HS-50R gemonteerd. Deze roosters dragen bij aan een efficiënte ventilatie, wat van cruciaal belang is voor de goede werking van de apparatuur binnenin het station. Ook de enkele deur is voorzien van HS-50R veiligheidsventilatieroosters.  

BIJDRAGE AAN DE TOEKOMST

Door dit project heeft JAZO een actieve rol gespeeld in het faciliteren van de elektrische mobiliteit van morgen. Het energieverdeelstation is een cruciaal onderdeel van het oplaadnetwerk voor elektrische bussen, waarmee JAZO een duurzame toekomst ondersteunt.

JAZO Zevenaar is trots op haar bijdrage aan dit innovatieve project en blijft zich inzetten voor hoogwaardige producten die niet alleen voldoen aan de eisen van vandaag maar ook passen bij de duurzame doelen van de toekomst. Maar niet alleen in onze producten en diensten maar ook in de handelsactiviteiten staan wij voor: kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Hier meer over lezen? Bekijk eens ons duurzaamheidsverslag.

OOK OP ZOEK NAAR MAATWERKOPLOSSINGEN?

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw uitdaging! Neem contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11