U bent hier:
Move, voormalig Citroëngebouw Zuid
Terug naar overzicht

Move, voormalig Citroëngebouw Zuid

Een moderne uitstraling, voorzien van architectonische precisie en verfijnde detaillering van de gevels. Move, het voormalig Citroëngebouw Zuid, is een lust voor het oog. Het modernistische gebouw is herontwikkeld tot een verzamelgebouw voor hoogwaardige kantoor-, retail-, en horecafuncties. Wij mochten in opdracht van Bouwcoordinatie voor dit prachtige gebouw de schijnroosters en ventilatieroosters leveren.

DE UITDAGING

Wie het voormalig Citroëngebouw Zuid kent, weet dat het is omgetoverd tot een heel apart bouwwerk, gekenmerkt door opvallende details. Een gebouw waarbij niet alleen over de uitstraling, maar ook over de functionaliteit is nagedacht. De schijnroosters en ventilerende roosters moesten op verschillende geveldelen gemonteerd worden. Onder andere voor de speedgates van de garage, op vouwdeuren en blinde geveldelen. Onze producten vroegen dus niet alleen om een praktische oplossing, maar moesten daarnaast ook passen bij de uitstraling.  

776-s1920x1920

DE OPLOSSING

Door een combinatie te bieden van ventilerende roosters en schijnroosters zijn we gekomen tot een oplossing die helemaal past bij het unieke karakter van het gebouw. De roosters zijn uiteindelijk zo uitgelijnd en passend gemaakt dat ze op lijken te gaan in het gebouw.

TEVREDEN KLANT

 Rene den Braber van Bouwcoordinatie kende JAZO al en was opnieuw tevreden over de samenwerking. “JAZO levert kwaliteit en ik heb ook in het verleden alleen maar goede ervaringen met hen gehad. JAZO komt afspraken na en levert een uitstekende service. Op dit moment werk ik samen met JAZO alweer aan een nieuw project.”

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11