U bent hier:
Toonaangevende Veiligheid met JAZO roosters
Terug naar overzicht

Toonaangevende Veiligheid met JAZO roosters

Wanneer het aankomt op veiligheid, gaat JAZO verder dan de gebruikelijke normen. Met onze toewijding aan innovatie en vakmanschap bieden we niet alleen standaardoplossingen, maar gaan we een stap verder om jouw veiligheidsbehoeften te vervullen. Dit project in Nijmegen is daar een uitstekend voorbeeld van.

JAZO heeft haar vakmanschap laten zien door hybride roosters van het type HF-66/66 te produceren en te monteren. Wat deze roosters uniek maakt, is de combinatie van een stalen kozijn met een aluminium rooster. Deze slimme synergie biedt niet alleen betaalbare veiligheid, maar ook een harmonieuze geveluitstraling.

Een unieke samenstelling voor maximale veiligheid

De hybride roosters bestaan uit een stalen kozijn gecombineerd met een aluminium rooster. Achter de roosters zijn RVS inbraakwerende cassettes gemonteerd, wat een extra laag van bescherming en veiligheid toevoegt. Het geheel voldoet aan de inbraakwerendheidsklasse WK-3, wat betekent dat het bestand is tegen serieuze inbraakpogingen. Deze toegevoegde lagen van bescherming zijn essentieel voor situaties waarin veiligheid van het grootste belang is. Of het nu gaat om gevangenissen, detentiecentra, overheidsgebouwen of andere instellingen, wij bieden oplossingen die voldoen aan de deze veiligheidsnormen.

Een veelzijdige oplossing

Naast veiligheid bieden de roosters ook praktische voordelen. Ze zijn waterwerend en vlamdovend, waardoor ze geschikt zijn voor diverse omstandigheden en locaties. Bovendien zijn de roosters onderhoudsarm, vandaalbestendig en condens afvoerend. Met een duurzame voorbehandeling in de RAL-kleur 6014 dragen onze roosters niet alleen bij aan een veilige omgeving, maar ook aan een esthetisch aantrekkelijke uitstraling. Dit toont aan dat veiligheid en design hand in hand kunnen gaan.

Jouw partner in veiligheid

Heb je een vraagstuk waarin veiligheid een cruciale rol speelt? Dan is JAZO de partner die je zoekt. Onze expertise en ervaring stellen ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor zowel inbraakwerendheid, maar ook brandwerendheid en/of explosiegevaar. Ontdek onze mogelijkheden!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11