U bent hier:
Trafopui in combinatie met gevelbekleding voor Hogeschool Leiden
Terug naar overzicht

Trafopui in combinatie met gevelbekleding voor Hogeschool Leiden

Bij de uitbreiding van een schoolgebouw - en de daarmee gepaarde nieuwbouw - krijg je te maken met verschillende vraagstukken. Wat doe je bijvoorbeeld met de externe traforuimte én installaties? Bouwbedrijf Huurman Leiden, huisaannemer van Hogeschool Leiden, bouwde daarvoor een inpandige traforuimte. JAZO werd al vroeg ingeschakeld bij het traject om mee te denken over de afscherming van de inpandige traforuimte.

Onze werkwijze

Doordat wij al vroegtijdig bij het project betrokken waren, konden we vanaf het begin af aan meedenken over de best mogelijke oplossing. Nadat wij een offerte hadden opgesteld en de opdracht kregen, maakten we een duidelijke planning en zetten we de gemaakte afspraken op papier. Op basis hiervan konden we aan de slag!

De oplossing

Er moest een trafo vanuit een compact station buiten, naar een inpandige ruimte binnen worden verplaatst. Na het inmeten op locatie, maakten we een trafo-pui op maat. Deze trafo-pui is opgebouwd met de veiligheidsventilatieroosters type HS 50 en niet-ventilerende delen in de vorm van High Design JAZO gevelbekleding type HD 50. Zo maakten wij de traforuimte klaar voor gebruik voor de komende jaren!

Tevreden klant

Bouwbedrijf Huurman Leiden is erg tevreden over de samenwerking met JAZO. ‘’Ik had al een fijne ervaring met JAZO en dit goede gevoel hebben ze ook bij dit project weer bevestigd. Hoewel ik denk dat het traject sneller moet kunnen, doet JAZO wat ze beloven en krijg je wat je vraagt.”

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11