U bent hier:
Transformatie van Winkelcentrum Leyenburg
Terug naar overzicht

Transformatie van Winkelcentrum Leyenburg

Het verouderde winkelcentrum Leyenburg heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan. JAZO heeft een steentje mogen bijdragen om het winkelcentrum een nieuw leven in te blazen. Het gebouw is omgevormd tot een moderne en gastvrije omgeving voor winkelen, ontmoeten en verblijven. Onze expertise op het gebied van afscherming, toegang en ventilatie heeft een cruciale rol gespeeld bij het optimaliseren van de technische ruimtes in het winkelcentrum. We praten je bij!

Het herontworpen winkelcentrum vereiste niet alleen moderne gevels en openbare ruimtes, maar ook uitbreiding van technische faciliteiten. Hier kwam JAZO in beeld. We hebben bijgedragen aan de realisatie van deze technische ruimtes door hoogwaardige afscherming, toegang en ventilatie te leveren en te installeren.

ONZE PRODUCTEN

Voor de traforuimte hebben we een aluminium enkele deur geleverd en gemonteerd die voldoet aan de voorschriften van Netbeheerder Kenter. Deze deur is voorzien van aluminium veiligheidsventilatieroosters van het type HS-42R. In de naastgelegen inkoopruimte installeerden we een vergelijkbare aluminium deur die voldeed aan de eisen van netbeheerder Stedin. Op deze deur werden eveneens aluminium veiligheidsventilatieroosters type HS-42R geplaatst. Opvallend genoeg ventileert de deur van de inkoopruimte niet, maar dit subtiele verschil is aan de buitenkant niet zichtbaar. Dit zorgt voor een naadloze en harmonieuze uitstraling van de gevel. Beide ruimtes werden uitgerust met in staal verzinkte vloerluiken, inclusief trapjes en muurbeugels.

DUURZAAMHEID EN KWALITEIT

Bij het moderne project van Winkelcentrum Leyenburg was het gebruik van duurzame materialen een cruciaal aspect. In lijn met de moderne aanpak van dit project hebben we bij JAZO sterk de nadruk gelegd op het gebruik van duurzame materialen.

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11