U bent hier:
Uitbreiding onderstation Barneveld
Terug naar overzicht

Uitbreiding onderstation Barneveld

Uitbreiding onderstation Barneveld

Om extra stroomcapaciteit te creëren is het bestaande onderstation in Barneveld omgebouwd van 50/10kV naar 20/10kVRS capaciteit. In 2020 is het onderstation aan twee zijden uitgebreid met nieuwe energieverdeelstations . In opdracht van Hegeman Holding BV heeft JAZO de afscherming, toegang en ventilatie voor deze stations geleverd en geïnstalleerd. Een klus die voor ons op maat gemaakt is. Lees verder!

Technologie laten functioneren waarvoor het bedoeld is. Dat kan alleen als echt aan alles is gedacht. Het goed afschermen van technische ruimtes hoort hierbij. De deuren van het onderstation zijn geleverd conform de voorschriften van energiebedrijf Liander. En laat het ons nu allemaal weten bij JAZO! Zo hebben wij een aantal deuren voorzien van een explosiepaneel en/of veiligheidsventilatieroosters type HS-27R. En een aantal deuren zijn voorzien van WK-2 inbraakwerende voorzieningen en een uitneembaar tussenkalf.

Samenwerking op zijn best

Het onderstation in Barneveld is de belichaming van een mooie samenwerking tussen meerdere partijen, waarbij rekening is gehouden met de laatste eisen van energiebedrijf Liander. Een project waar niet alleen de klant, maar ook wij trots op zijn!

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11