U bent hier:
Service & onderhoud

Service & onderhoud

Voor het goed functioneren van onze deuren/puien, roosters en toebehoren is het belangrijk dat de producten gereinigd en onderhouden worden. Onze producten kunnen tegen een stootje, maar een defect kan altijd ontstaan. Ook bij minder intensief gebruik. Om de levensduur van onze producten te verlengen en de kans op gebreken te verkleinen, is regelmatig en preventief onderhoud van groot belang.

Met preventief onderhoud blijven uw deuren en roosters in top conditie

Een klemmende deur of defect slot. Als gebouwbeheerder zit je daar niet op te wachten. Door preventief onderhoud voorkom je deze, en andere problemen. Wil je weten waar je op moet letten? Neem dan onze onderstaande onderhoudshandleiding eens door:

Technisch en Esthetisch onderhoud JAZO Gevelelementen

Kies voor gemak met ons onderhoudscontract

Wil je liever ontzorgt worden als het om het onderhoud van je deuren of roosters gaat? Wanneer je kiest voor onze service & onderhoud dienst controleren onze monteurs periodiek de werking van de deur en stellen deze indien nodig opnieuw af. Ook kleine gebreken lossen we direct op. En doordat we de meeste onderdelen op voorraad hebben, is een defect zo verholpen. Ga je ook voor een deur die in topconditie blijft met een nóg langere levensduur, waarbij defecten tot een minimum worden beperkt? Neem dan voor meer informatie contact met ons op!

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11