U bent hier:
Teamleider aluminium

Teamleider aluminium

*Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

WIJ ZOEKEN EEN TEAMLEIDER ALUMINIUM (40uur)

Ben jij een energieke en verbindende leider die een passie heeft voor het creëren van hoogwaardige producten? Bij JAZO krijg je de kans om samen met een gedreven team onze Aluminiumafdeling naar nieuwe hoogten te brengen.

 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Aangesloten bij cao metaal en techniek
  Weten wat dit inhoudt? Klik hier
 • Uitzicht op een goed pensioen
  Pensioenfonds Metaal en Techniek; JAZO betaalt 63,26% van het pensioen

We zoeken een resultaatgerichte teamleider die evenveel waarde hecht aan samenwerking en automatisering als aan technologie en procesoptimalisatie. Bij JAZO investeren we continu in vooruitgang en kwaliteit, zodat we efficiënt kunnen werken en onze standaard hoog houden.

Je hebt veel technisch inzicht en ervaring in leiderschap. Je haalt van nature graag het beste uit de mensen met wie je samenwerkt, maar durft ook zeker de leiding te nemen en objectieve beslissingen te nemen. Je geeft je teamleden graag de vrijheid en benut de kennis van het Aluminiumteam en andere collega's. Je bent nieuwsgierig naar andere afdelingen en werkt graag samen met collega teamleiders om de productie te optimaliseren.

Ben jij klaar om jouw leiderschapsvaardigheden in te zetten en mee te bouwen aan een innovatief bedrijf? Lees dan verder!

Meer weten over de vacature of een afspraak maken? Stuur ons dan een berichtje via WhatsApp!

Chat on WhatsApp

JOUW BELANGRIJKSTE ACTIVITEITEN

Binnen JAZO produceren we alles onder één dak. Hierdoor hebben we de volledige productie in eigen hand en kun je werken met een diverse range aan machines en technologieën. Als organisatie investeren we continu in automatisering, zoals op het gebied van lassen, en procesoptimalisatie. Jouw verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit:

 • Het aansturen, coachen en begeleiden van afdelingsmedewerkers, met aandacht en oog voor het motiveren en laten groeien van medewerkers (zowel korte- als langere termijn);
 •  Bijdragen aan het optimaal laten draaien van de productie, samen met je team, mede-teamleiders en de productieleider, door onder andere:
  o   Het bewaken van de weekplanning;
  o   Het organiseren van periodiek afdelingsoverleg, waaronder dag/weekstart;
  o   Bewaken van kwaliteitsstandaard van producten;
  o   Het zorgvuldig en efficiënt inzetten van mensen, materialen en middelen;
  o   Optimale inzet, controle en bewaken van ter beschikking gestelde budgetten;
  o   Organiseren van onderhoud van machines;  
 • Initiëren van verbetervoorstellen.

WIE BEN JIJ

Je bent doelgericht, oplossingsgericht en werkt goed samen. Je werkt met je team aan diverse en vaak toonaangevende producten voor verschillende opdrachtgevers. Je bent leergierig en houdt van afwisseling en actie. Van nature ben je graag waar het allemaal gebeurt met collega's om je heen. Wel houd je het overzicht en weet je ook wat er buiten je eigen afdeling speelt. Je ziet de ontwikkelingen, onderlinge verbanden en grotere lijnen.

 • Werk/denkniveau: MBO+, technisch inzicht
 • Ervaring/affiniteit met LEAN en automatisering/technologie
 • Kennis/ervaring met lassen, CNC verspanen (en programmeren)
 • Een teamgerichte en collegiale instelling
 • Sterk in heldere en mondelinge communicatie
 •  In staat om met verschillende softwarepakketten en -systemen te werken

WIJ BIEDEN JOU...

 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantietoeslag per jaar en een fietsplan via de werkkostenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Vers fruit op woensdag en vrijdag.

Daarnaast organiseren we, in samenwerking met onze personeelsvereniging, regelmatig activiteiten buiten werk, zoals karten, paintballen en kerstborrels, wat bijdraagt aan onze sterke teamband.

Bij JAZO ervaar je de warmte van een hecht familiebedrijf. De collegialiteit is hier vanzelfsprekend: je wordt hartelijk ontvangen en er wordt echt naar je geluisterd. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerd lid van ons team. We bieden je de vrijheid om op jouw eigen manier te werken, met behoud van collegialiteit als kernwaarde.

Verder investeren we in jouw ontwikkeling met diverse opleidingsmogelijkheden, van LEAN tot management en leiderschapsvaardigheden.

Ons PRET+beleid staat voor Positief, Respectvol, Enthousiast, Teamwork en Samen vooruit. Dit komt tot uiting in onze vrijdagmiddagborrels, waar we met muziek, hapjes en drankjes samen genieten van gezelligheid.

Bij JAZO ben je niet alleen onderdeel van een team, maar ook van een inspirerend en plezierige werkomgeving waar jouw bijdrage telt.

BEN JIJ KLAAR VOOR DEZE UITDAGING?

Want wij zijn helemaal klaar voor jou! En breng je de nodige passie en ervaring mee, dan zijn we nóg sneller overtuigd van jouw kunnen. Ben je nog niet van alles op de hoogte? Geen probleem, wij leren je ons mooie vak en alles wat je van JAZO moet weten. Daarnaast investeren wij graag breder in je ontwikkeling, ook ten aanzien van succesvol leiderschap.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Bart Brugman geeft je graag de antwoorden. Je kunt hem bereiken via b.brugman@jazo.com, 0316 59 29 11.

Jouw CV en motivatie mag gestuurd worden naar onze afdeling personeelszaken, pz@jazo.com of gebruik het contactformulier door op de onderstaande button te klikken.

Kennis maken? Laat het ons weten!

Wist je dat...

Wist je dat als teamleider bij JAZO, jouw ideeën en suggesties echt worden gewaardeerd? Of je nu denkt: "Hey, dit zou ik anders doen," of je hebt een idee om iets prettiger te maken voor het team, we staan altijd open voor jouw input. Bij JAZO ben je geen nummer, maar een waardevolle bijdrager aan ons succes. Je hebt de vrijheid om zaken op jouw eigen manier aan te pakken, zolang je daarbij de collegialiteit binnen het team respecteert. Samen streven we naar de beste resultaten en een positieve werkomgeving waar iedereen tot zijn recht komt.

Wat onze teamleiders zeggen:

 • We werken in een leuke groep van teamleiders waar altijd alles bespreekbaar is
 • Bij JAZO krijg je de vrijheid om het op jouw manier te doen
 • We maken hier alles onder één dak, waardoor we de gehele productie in eigen handen hebben
Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11