U bent hier:
Toelevering

Toelevering

Als innovatieve specialist in afscherming, toegang en veiligheid van technische ruimtes faciliteren we veiligheid, continuïteit en duurzaamheid in de ruimste zin van het woord. Dát is onze drijfveer en dat is waar we bij JAZO voor staan. Naast onze deuren, puien, roosters of vloerluiken hebben wij nog veel meer te bieden. Met ons moderne machinepark, kennis van de projecten en productiemanagement zijn wij ook zeer actief in de toelevering. Zo zijn we in staat om voor jou producten te ontwikkelen, prototypes te maken en grote series te produceren. Stuk voor stuk projecten waar we samen blij van worden. Wat we precies doen? We leggen u het uit aan de hand van een aantal projecten en producten die we voor een aantal van onze klanten mochten afleveren.

ELEKTRISCHE LAADPUNTEN

Elektrische laadpunten; anno nu wordt hier steeds meer gebruik van gemaakt. Maar niet alleen de vervoersmiddelen blijven zich vernieuwen en verbeteren. Bij de laadpunten is dat ook het geval. Voor één van onze klanten mochten wij de huidige producten herontwerpen. Het staal is vervangen door aluminium en het ontwerp is van industrieel naar design gegaan. Daarnaast kunnen we nu lassen op een lasrobot en hebben we met onze partner de elektronica gestandaardiseerd. Zo is er een envoudigere en robuuster systeem ontstaan. Het resultaat? Van enkele wallboxen als 0-serie, naar honderden per jaar.

ELEKTRISCHE VOERTUIGEN

Elektrische voertuigen zijn niet meer weg te denken in het straatbeeld. Onze klant speelt daar op in en levert voertuigen voor staddistributie of personenvervoer op een vliegveld. Ons aandeel? Wij verzorgen het plaatwerk, waarbij we niet alleen de onderdelen snijden maar ook kanten en lassen. Zo ontstaan er complete chassis en opbouw voor deuren en laadbakken. Door intensief samen te werken is het ontwerp door de jaren heen behoorlijk veranderd. Diverse delen zijn geschikt gemaakt om op de robot te lassen en het ontwerp wordt continu verbeterd om slimmer te produceren of het assemblageproces te vereenvoudigen. 

SPITRINGEN

Tijd om de BBQ aan te steken, want zodra het mooi weer wordt loopt de afzet van de spitring storm! Niet zo verwonderlijk, want het is hét attribuut dat de keramische barbeque omtovert in een complete draaispitoven. Samen met de klant zijn we vanaf een leeg vel papier gekomen tot het huidige ontwerp. En dit slaat aan, want inmiddels produceren we wekelijks meer dan honderd ringen. Door ons flexibele productiemanagement kunnen we eenvoudig inspelen op de marktvraag. Zo produceren we in drukke periodes 400 stuks per week en kunnen we makkelijk afschalen wanneer de vraag wat minder is. Op deze manier kan onze klant altijd leveren. En doordat wij de spitring in een daarvoor ontwikkelde doos - met toegeleverde materialen zoals een spit en motor - inpakken wordt de klant echt optimaal ontzorgd.

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11