U bent hier:
Zaterdagwerkers

Zaterdagwerkers

*Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Ben jij op zoek naar een leuke zaterdagbaan bij een gezellig technisch bedrijf? Dan ben je bij JAZO aan het goede adres.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaterdagkrachten. Je helpt met verschillende schoonmaak- en opruimwerkzaamheden in onze productiehallen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het wassen van onze montagebussen en dat allemaal met een gezellig productieteam in een dynamisch en innovatief bedrijf.

  • Je bent gemotiveerd om als zaterdagwerker wat bij te verdienen
  • Je bent minimaal 16 jaar oud
  • Je bent op zaterdagochtend beschikbaar tussen 7.45 uur en 12.00 uur

Heb jij belangstelling? Solliciteer direct via de button op deze pagina! Heb je liever eerst even persoonlijk contact of heb je nog vragen?
Kom langs bij onze vestiging aan de Handelsdwarsstraat 10 te Zevenaar. Of bel of e-mail ons gerust! Mail naar: pz@jazo.com en/of bel naar +31 316 - 59 29 11

 Meer weten over zaterdagwerk bij JAZO? Stuur ons dan een berichtje via WhatsApp!

Chat on WhatsApp

OVER JAZO

JAZO is gespecialiseerd in de advisering, engineering en productie van deuren en ventilatieroosters van technische ruimtes. Technische ruimtes zijn essentieel voor het goed functioneren van gebouwen. De eisen die aan de afscherming, toegang en ventilatie van deze ruimtes worden gesteld zijn afhankelijk van de functie. Voor een ruimte met een gasinstallatie is een hele andere uitvoering nodig, dan voor een transformatorruimte of een serverruimte.

Doordat wij zelf ontwikkelen, produceren en monteren staan wij voor veiligheid, continuïteit en duurzaamheid. Met onze producten én uitgebreide expertise, op het gebied van brandveiligheid en inbraakwerendheid, waarborgen wij processen en functionaliteiten van hoogwaardige installaties. Zodat energie ook echt energie oplevert.

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11