U bent hier:
JAZO voor architecten

JAZO voor architecten

Functionaliteit en design met elkaar verbonden

Een gebouw waarbij functionaliteit en design met elkaar versmolten lijken te zijn. JAZO reikt architecten de helpende hand met oplossingen waarbij de gewenste vorm van de gevel wordt gecombineerd met noodzakelijke functionaliteiten. Ontdek de mogelijkheden!

Bijzondere gevelpanelen

Dat bijzondere gevelpanelen de architectuur van een pand versterken, dat hoeven we je vast niet uit te leggen. Het zorgt voor dynamiek en speelse belijningen met als resultaat een iconische gevel. Maar er is meer!

Bij JAZO gaan functionaliteit en design hand-in-hand. Dat komt door onze fraaie roostergevels die zorgen voor een perfecte afscherming en ventilatie van techniekruimten. Het resultaat? Een gevel om van te watertanden waarbij verfijnde architectuur samengaat met functionaliteit. 

Talloze mogelijkheden

Energie die energie oplevert; daar gaat ons hart bij JAZO sneller van kloppen. En dat kan door de talloze mogelijkheden van horizontal (HD) en vertical design (VD) gevelbekleding van JAZO. Elke deur of rooster wordt zo sierlijk in het design opgenomen. Maar dat is niet alles!

JAZO levert naast niet-geïsoleerde systemen ook geïsoleerde kozijnen met sandwichpanelen of met isolatieglas. Zo komen alle functionaliteiten samen in één geveldesign, vervaardigd door één partner. 

Klik hier voor meer informatie over onze gevelbekleding.

Gratis presentatiekit

Wil je een nog beter beeld van onze JAZO gevelbekleding? Vraag dan hier onze presentatiekit aan! Gevuld met:

  • Voorbeeldprofielen van de JAZO gevelbekleding
  • Brochure met uitleg over de verschillende montagemethodes

Vraag hier je presentatiekit aan!

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11