U bent hier:
JAZO voor aannemers

JAZO voor aannemers

ZEKERHEID VOOR AFSCHERMING, TOEGANG EN VENTILATIE VAN TECHNISCHE RUIMTES

Techniek laten functioneren waarvoor het bedoeld is. Zonder uitval en haperingen. Dat kan alleen wanneer echt aan alles gedacht is. Het goed afschermen van technische ruimtes – waarbij ook aan de ventilatie en brand- en inbraakwerendheid is gedacht - hoort daarbij. En laten we daar bij JAZO nu alles van weten, net als over de eisen van energiebedrijven. Sterker nog, wij verzorgen de complete afscherming, toegang en ventilatie van deze ruimten. Dat doen we door goed te adviseren en details niet uit het oog te verliezen waarbij we alles in eigen huis produceren. Alleen zo kan de techniek blijven draaien zoals bedacht.

  • Totaaloplossing: van pre-engineering tot montage
  • Zekerheid door wetenschappelijke berekeningen
  • Voor elke technische ruimte de juiste deur, ventilatierooster en bijbehorende producten
  • Altijd voldoen aan de eisen van energiebedrijven
  • 10 jaar garantie op de functionaliteiten van onze producten
  • Oplossingen voor nieuwbouw en renovatie

Neem contact op met onze adviseurs

Altijd voldoen aan de eisen van energiebedrijven – kwaliteit verzekerd

Wij ontwikkelen al meer dan 60 jaar specifieke oplossingen voor de technische ruimtes van energiebedrijven. Door deze samenwerkingen weten we precies wat de eisen zijn en beschikken wij over alle benodigde certificeringen. Zo weet je zeker dat jouw project voldoet aan de gestelde eisen voor bijvoorbeeld brandwerendheid en inbraakwerendheid. Duurzaamheid en circulariteit staan voorop, zodat we een lange levensduur van onze producten garanderen. Het voordeel? Minder onderhoud en logistieke bewegingen bij bijvoorbeeld een trafohuisje. En dat ook nog eens met tien jaar garantie op de functionaliteit van onze producten.

Bestel jouw gestandaardiseerde producten goedkoper en sneller via de webshop

Maatwerk én voldoen aan de eisen van de energiemaatschappij; doordat wij zelf ontwerpen, produceren en monteren draaien we daar bij JAZO onze hand niet voor om. Maar, kunnen we standaardiseren dan kiezen we liever daar voor. Zo kunnen we de investering laaghouden én echt meters maken voor de energietransitie. Wil je de producten snel én goedkoop bestellen? Maak dan gebruik van onze webshop! Een handige tool waarin je in jouw account al jouw bestellingen terugziet en calculaties kunt opslaan. Maar dat is niet alles. Bestellingen via de webshop leveren we ook sneller uit. Genoeg voordelen voor jou dus!

Functionaliteit en design met elkaar verbonden

Functioneel, veilig en voldoen aan de allerlaatste eisen; dat is wat je mag verwachten van onze producten. Maar we kijken ook graag verder door onze stempel te drukken op iconische gevels waarbij functionaliteit en een adembenemende architectuur hand-in-hand gaan. En waarbij de ventilatieroosters compleet opgaan in het design en uitstraling van het pand. Ontdek de mogelijkheden!

 

Advies op maat voor jouw project

 

            Verzekerd van de juiste tekening

            Verzekerd van de benodigde certificering

            Advies op maat voor jouw project

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11