U bent hier:
Technisch project engineer

Technisch project engineer

*Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Ruimte voor je eigen ontwikkeling. Een werkgever die niet boven je staat, maar naast je. 100 gedreven collega’s die stuk voor stuk passie hebben voor techniek. Hun enthousiasme dat aanstekelijk werkt. Jaarlijks de leukste uitjes bedacht door onze personeelsvereniging. Vrijdagmiddagborrels. Een familiebedrijf waarvoor jouw familie nét zo belangrijk is.

Dát kan alleen maar JAZO zijn!
En dat JAZO ook in deze tijd blijft groeien, dat blijkt.

WIJ ZOEKEN EEN TECHNISCH PROJECT ENGINEER

Pre-engineer

Het maken van technische documenten in 2D en 3D met als doel een definitief product vast stellen die volledig aansluit op de wensen en behoeften van de klant; dát is waar jij energie van krijgt! Je kan prioriteiten stellen en vindt het geen probleem om van alle invalshoeken binnen JAZO vragen te beantwoorden. Jij vertaalt de wensen van collega’s en klanten binnen no-time in één overzichtelijk verhaal, zodat iedereen en vooral de klant tevreden blijft. Gaat dit over jou? Lees dan gauw verder hoe jouw gemiddelde dag eruitziet.

'GOEDEMORGEN <JOUW NAAM?',

Met een glimlach stap je het kantoor in Zevenaar binnen. Je hebt zin in weer een nieuwe werkdag. Nadat je jouw collega’s hebt begroet, een praatje hebt gemaakt en koffie hebt gehaald gaat het beginnen! Je checkt eerst even je mail. Je hebt een nieuwe opdrachtbevestiging binnengekregen van je collega van de verkoopafdeling. Jij controleert of alle informatie aanwezig is. Je checkt of de productspecificaties kloppen en of er geen producten of diensten verkocht zijn die niet mogelijk zijn. Je merkt al snel dat er nog een aantal specificaties missen, zoals de actuele aansluitdetails. Je wilt zo snel mogelijk contact op nemen met de klant, maar voordat je dit kan doen is het alweer tijd voor….

PAUZE

Bij JAZO hanteren we 3 pauzes: een ochtendpauze, een lunchpauze en een middagpauze. In de gezamenlijke pauzes zitten we in de kantine, gaan we een blokje om of wordt er een spelletje gedaan. Maar net waar je zelf zin in hebt. Er is altijd vers fruit aanwezig, want gezonde medewerkers vinden wij belangrijk!

NA DE PAUZE

Je neemt contact op met de klant om het ontwerp te concretiseren. Je toetst samen met de klant de functionele eisen, zoals: kleur, afmetingen en hang- en sluitwerk. Maar ook eisen als brandwerendheid, inbraakwerendheid en explosievoorzieningen komen voorbij. Als dit allemaal duidelijk is vraag je de ontbrekende informatie op, zodat de afdeling engineering alle informatie heeft om het product te kunnen tekenen. Met jou technische inzicht kan je de klant zonder moeite adviseren en uitleggen welke producten de klant het beste kan kopen. Met een voldaan gevoel hang je de telefoon op en kan je de aanpassingen verwerken. Je registreert het meerwerk die na de bespreking met de klant naar voren is gekomen en communiceert dit naar één van jouw collega’s. Met al deze informatie kan je het product en de uitvoering volledig uitwerken tot een technisch document in 2D en/of 3D. Hiermee kan je alles vaststellen voor de klant. Je belt de klant nog eens na om er zeker van te zijn dat alles aan de eisen van de bouw voldoet. Je krijgt al snel groen licht, waardoor engineering met jou informatie een hoogwaardig product kan maken.

Pre-engineer_1

TEAM

Als spin in het web zit je samen met je collega’s van technisch project engineering tussen de verkoop, klant en engineering in. En met dit team bof je: deze gepassioneerde collega’s weten waar ze het over hebben, zijn stress bestendig en staan altijd voor je klaar. Het team bestaat uit twee andere technische project engineers, maar je zal ook nauw in contact staan met de afdeling verkoop en engineering. Je bent spontaan en enthousiast en vindt het niet moeilijk om je mannetje te staan.

AAN HET EINDE VAN DE DAG...

Ben jij verantwoordelijk voor de concrete opdrachtbevestiging die rekening houdt met de wensen van de klant, maar ook met wat allemaal mogelijk is binnen JAZO. Én dit doordat jij alles goed met de klant en jouw collega’s hebt afgestemd. Door jou werk kan engineering aan de slag en wordt het juiste product voor de klant getekend en gemaakt.

BEN JIJ KLAAR VOOR DEZE UITDAGING?

Want wij zijn helemaal klaar voor jou! En breng je de nodige ervaring, passie en spontaniteit mee, dan zijn we nóg sneller overtuigd van jouw kunnen. Zeker wanneer je ook nog eens communicatief vaardig en bouwkundig onderlegd en bent. Daarnaast heb je een affiniteit met metaal en werktuigbouwkunde. 

NEEM CONTACT OP

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Pascal Bos, geeft je graag antwoorden. Je kunt hem bereiken via: p.bos@jazo.com, 0316 - 592911

Jouw sollicitatiebrief en CV mag gestuurd worden naar onze afdeling Personeelszaken, pz@jazo.nl.

RONALD EN REMCO AAN HET WOORD

Het juiste product vinden voor jouw project, dat is vaak een moeilijk proces. Er zijn veel factoren, randvoorwaarden en risico’s die van invloed zijn en er zijn vele wegen om van een idee tot een eindproduct te komen. Om dit proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, is een goede begeleiding van essentieel belang. Ronald Peek en Remco van Dam, pre-engineers binnen JAZO, zorgen voor deze begeleiding.

 

Lees maar mee!

 

WIJ BIEDEN JOU...

Een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (aangesloten bij CAO-metaal) bestaande o.a. uit: 

    • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;
    • diverse mogelijkheden voor opleidingen;
    • vers fruit in onze kantine;
    • Gezellige vrijdagmiddag afsluiting.
Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11