U bent hier:
Bouwen aan een Duurzame Toekomst, Stap voor Stap!

Bouwen aan een Duurzame Toekomst, Stap voor Stap!

Bij JAZO geloven we in de kracht van duurzaamheid - niet als een trend, maar als een essentieel onderdeel van ons bedrijfs-DNA. Ons streven naar een betere wereld begint bij het minimaliseren van onze impact op het milieu, het koesteren van de talenten van onze medewerkers en het bijdragen aan de stabiliteit van de samenleving. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor ons geen holle frase, maar een leidraad die we dagelijks in de praktijk brengen.

ECOLOGISCHE VOETAFDRUK

Gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001, VCA* en SCL trede 2, zijn we vastberaden om onze activiteiten zo te organiseren dat ze een positieve invloed hebben op natuur, mens en milieu. Ons kantoorgebouw is een toonbeeld van energie-efficiëntie met een energielabel A+++, waardoor we onze ecologische voetafdruk tot een minimum beperken. 

DUURZAAMHEIDSVERSLAG

Met ons duurzaamheidsverslag en sociaal jaarverslag willen we jou als lezer inzicht geven in de koers die we varen en de vorderingen die we maken. Van bedrijfsresultaten tot milieuprestaties, van veiligheid op de werkvloer tot sociale bijdragen aan de maatschappij - alles komt aan bod. En dankzij handige QR-codes kun je eenvoudig meer informatie krijgen over specifieke onderwerpen die je interesseren.

Duurzaamheidsverslag 2022

Duurzaamheidsverslag 2023

PRET-BELEID

Maar duurzaamheid bij JAZO gaat verder dan alleen certificeringen en energiebesparing. Het zit in ons DNA. We zijn trots op ons PRET-gedragsbeleid, dat sociale innovatie ondersteunt en een veilige, gezonde en respectvolle werkomgeving creëert. Door te investeren in de persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers, streven we naar een organisatie waarin iedereen de kans krijgt om te groeien en te bloeien. 

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11