U bent hier:
Elektra: LS/MS-ruimte

Elektra: LS/MS-ruimte

JAZO: gegarandeerde zekerheid voor duurzame en betrouwbare afscherming, toegang en ventilatie van LS- en MS-ruimtes

Een (inkoop-) ruimte voor laag- en middenspanning functioneert alleen wanneer aan alles gedacht is. Het goed afschermen van de ruimte én deze op de juiste manier ventileren waar nodig, is daarbij van cruciaal belang. De kans op explosie of vlambogen is namelijk altijd aanwezig, waardoor er logischerwijs zeer hoge eisen worden gesteld aan de afscherming van deze ruimtes. Bij JAZO begrijpen wij dit. Sterker nog, met een team van ervaren specialisten ontwikkelen, produceren en leveren wij al meer dan 60 jaar oplossingen voor de afscherming van deze ruimtes. Daarbij faciliteren wij het gehele proces van jouw project; van engineering tot montage en service en onderhoud. Dat geeft een veilig gevoel, toch?

  • Altijd voldoen aan de huidige internationale normen en de laatste eisen van netbeheerders en meetbedrijven
  • Voor elke technische ruimte de juiste deur, ventilatieroosters, explosiepanelen en bijbehorende producten
  • Oplossingen voor brand-, inbraak-, geluid- en stofwerendheid
  • Producten leverbaar in ieder gewenste kleur en afwerking
  • De juiste certificeringen waaronder KOMO- en CE-keurmerk
  • Het juiste adres voor standaard- en maatwerkoplossingen

Neem contact op met één van onze specialisten

Het JAZO-concept - Alles onder één dak

Al meer dan zestig jaar is JAZO dé specialist in afscherming, toegang en ventilatie van techniekruimten. Bij ons vind je alles onder één dak. Van Engineering, maakbaarheidsanalyses, productie, coating, assemblage en montage: wij zijn er voor je. Waar mogen we jou bij helpen?

  • Totaaloplossing: van verkoop, pre-engineering t/m montage
  • Zekerheid door wetenschappelijke berekeningen 
  • 10 jaar garantie op de functionaliteiten van onze producten
  • Oplossingen voor nieuwbouw en renovatie

Producten voor LS- en MS-ruimtes bestel je snel en goedkoop via de webshop

Specifieke wensen en eisen? Doordat wij zelf ontwerpen, produceren en monteren is maatwerk geen enkel probleem. Maar, kunnen we standaardiseren dan kiezen we liever daar voor. Zo houden jouw investering laag. En het mooiste? Deze producten bestel je snel én goedkoop via onze webshop. In jouw eigen digitale account vind je al jouw bestellingen terug en sla je calculaties op. En of dat nog niet genoeg is, leveren wij bestellingen via de webshop ook sneller uit!

Kwaliteit verzekerd door certificeringen

Altijd de beste kwaliteit leveren, daar gaan we voor. We blijven continu ontwikkelen en lopen voorop met innovaties en certificeringen. Met tal van product-, proces- en bedrijfscertificeringen ben je verzekerd van een constante en optimale kwaliteit. Daarnaast testen wij onze producten intern ook met diverse beproevingen. Zo laten we niets aan het toeval over. 

Functionaliteit en design hand-in-hand

Functioneel, veilig en voldoen aan de allerlaatste eisen; dat is wat je mag verwachten van onze producten en diensten. Maar we kijken ook graag verder door onze stempel te drukken op iconische gevels, waarbij functionaliteit en een adembenemende architectuur hand-in-hand gaan. En waarbij ventilatieroosters bijvoorbeeld compleet opgaan in het design en uitstraling van het pand. Ontdek de mogelijkheden!

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11