U bent hier:
Gasruimte

Gasruimte

JAZO: gegarandeerde zekerheid voor duurzame en betrouwbare afscherming, toegang en ventilatie van technische gasruimtes

In Nederland wordt er al jaren aardgas gebruikt voor allerlei toepassingen. Het gastransportnet zorgt ervoor dat we eenvoudig aangesloten zijn op het gas, veelal waar we maar willen. Een mooie toepassing, maar waaraan ook – met het oog op de veiligheid – de nodige, strikte eisen worden gesteld. Datzelfde geldt voor de bijbehorende gasruimtes. Logisch, je hebt te maken met een explosieve stof. Om de veiligheid optimaal te waarborgen vraagt dat wat van de producten, maar ook van de zorgvuldige werkwijze bij bijvoorbeeld de montage. Laten we daar bij JAZO nu alles van weten. Voor gasruimtes zorgen wij voor de juiste afscherming, toegang en ventilatie. Waarbij we exact weten waar op te letten om de apparatuur ongestoord z’n werk te laten doen. Dat geeft een veilig gevoel, toch?

  • Altijd voldoen aan de laatste eisen van netbeheerders
  • Voor elke technische ruimte de juiste deur, ventilatieroosters, explosiepanelen en bijbehorende producten passend bij de eisen voor gasruimtes
  • Oplossingen voor brand-, inbraak- en stofwerendheid.
  • Producten leverbaar in ieder gewenste kleur
  • De juiste certificeringen waaronder KOMO- en CE-keurmerk

Neem contact op met één van onze specialisten

Het JAZO-concept - Alles onder één dak

Al meer dan zestig jaar is JAZO dé specialist in afscherming, toegang en ventilatie van techniekruimten. Bij ons vind je alles onder één dak. Van Engineering, maakbaarheidsanalyses, productie, coating, assemblage en montage: wij zijn er voor je. Waar mogen we jou bij helpen?

  • Totaaloplossing: van verkoop, pre-engineering t/m montage
  • Zekerheid door wetenschappelijke berekeningen 
  • 10 jaar garantie op de functionaliteiten van onze producten
  • Oplossingen voor nieuwbouw en renovatie

Producten voor jouw gasruimte bestel je snel en goedkoop via de webshop

Specifieke wensen en eisen? Doordat wij zelf ontwerpen, produceren en monteren is maatwerk geen enkel probleem. Maar, kunnen we standaardiseren dan kiezen we liever daar voor. Zo houden jouw investering laag. En het mooiste? Deze producten bestel je snel én goedkoop via onze webshop. In jouw eigen digitale account vind je al jouw bestellingen terug en sla je calculaties op. En of dat nog niet genoeg is, leveren wij bestellingen via de webshop ook sneller uit!

Kwaliteit verzekerd door certificeringen

Altijd de beste kwaliteit leveren, daar gaan we voor. We blijven continu ontwikkelen en lopen voorop met innovaties en certificeringen. Met tal van product-, proces- en bedrijfscertificeringen ben je verzekerd van een constante en optimale kwaliteit. Daarnaast testen wij onze producten intern ook met diverse beproevingen. Zo laten we niets aan het toeval over. 

Functionaliteit en design hand-in-hand

Functioneel, veilig en voldoen aan de allerlaatste eisen; dat is wat je mag verwachten van onze producten en diensten. Maar we kijken ook graag verder door onze stempel te drukken op iconische gevels, waarbij functionaliteit en een adembenemende architectuur hand-in-hand gaan. En waarbij ventilatieroosters bijvoorbeeld compleet opgaan in het design en uitstraling van het pand. Ontdek de mogelijkheden!

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11