U bent hier:
Noodstroom: NSA-ruimte en dieselopslag, accuruimten

Noodstroom: NSA-ruimte en dieselopslag, accuruimten

JAZO: gegarandeerde zekerheid voor duurzame en betrouwbare afscherming, toegang en ventilatie van technische NSA ruimtes

Stel je voor. De stroom in een LS- of MS-ruimte valt uit, dan treedt de noodstroomaggregaat in werking. Tenminste, dat is bedoeling. Je moet er toch niet aan denken dat deze aggregaat door omstandigheden niet in werking treedt. Door de ruimte te voorzien van brand- en inbraakwerende roosters, voorzien van de juiste ventilatie ten opzichte van de drukval, laat je niets aan het toeval over. Bij JAZO helpen we je hier graag bij. Daarbij zetten we in het gehele proces – van engineering tot montage – onze jarenlange kennis in. Zo heb jij hier geen omkijken naar én kan de techniek doen waarvoor het bedacht is.

  • Altijd voldoen aan de laatste internationale normen en richtlijnen
  • Voor elke technische ruimte de juiste deur, ventilatieroosters, explosiepanelen en bijbehorende producten
  • Oplossingen voor brand-, inbraak- en stofwerendheid. Optioneel: ongedierte-werend
  • Roosters aan te sluiten op coulissendempers of plenum
  • Producten leverbaar in ieder gewenste kleur
  • De juiste certificeringen waaronder KOMO- en CE-keurmerk

Neem contact op met één van onze specialisten

Het JAZO-concept - Alles onder één dak

Al meer dan zestig jaar is JAZO dé specialist in afscherming, toegang en ventilatie van techniekruimten. Bij ons vind je alles onder één dak. Van Engineering, maakbaarheidsanalyses, productie, coating, assemblage en montage: wij zijn er voor je. Waar mogen we jou bij helpen?

  • Totaaloplossing: van verkoop, pre-engineering t/m montage
  • Zekerheid door wetenschappelijke berekeningen 
  • 10 jaar garantie op de functionaliteiten van onze producten
  • Oplossingen voor nieuwbouw en renovatie

Producten voor jouw NSA-ruimte bestel je snel en goedkoop via de webshop

Specifieke wensen en eisen? Doordat wij zelf ontwerpen, produceren en monteren is maatwerk geen enkel probleem. Maar, kunnen we standaardiseren dan kiezen we liever daar voor. Zo houden jouw investering laag. En het mooiste? Deze producten bestel je snel én goedkoop via onze webshop. In jouw eigen digitale account vind je al jouw bestellingen terug en sla je calculaties op. En of dat nog niet genoeg is, leveren wij bestellingen via de webshop ook sneller uit!

Kwaliteit verzekerd door certificeringen

Altijd de beste kwaliteit leveren, daar gaan we voor. We blijven continu ontwikkelen en lopen voorop met innovaties en certificeringen. Met tal van product-, proces- en bedrijfscertificeringen ben je verzekerd van een constante en optimale kwaliteit. Daarnaast testen wij onze producten intern ook met diverse beproevingen. Zo laten we niets aan het toeval over. 

Functionaliteit en design hand-in-hand

Functioneel, veilig en voldoen aan de allerlaatste eisen; dat is wat je mag verwachten van onze producten en diensten. Maar we kijken ook graag verder door onze stempel te drukken op iconische gevels, waarbij functionaliteit en een adembenemende architectuur hand-in-hand gaan. En waarbij ventilatieroosters bijvoorbeeld compleet opgaan in het design en uitstraling van het pand. Ontdek de mogelijkheden!

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11