U bent hier:
Traforuimte

Traforuimte

JAZO: zekerheid voor afscherming, toegang en ventilatie van traforuimtes

Een traforuimte bevat elektriciteit op hoge spanning. Het is daarom belangrijk om dit veilig af te sluiten van de omgeving. Goede afscherming van een traforuimte, waarbij jij je geen zorgen hoeft te maken over de ventilatie en de brand- en inbraakwerendheid, dat is waar wij bij JAZO verstand van hebben. Van (prefab) transformatorstations, voorzien van LS- of MS-installaties, tot vrijstaande of betreedbare (eventueel inpandige) traforuimtes, met onze jarenlange ervaring en actuele kennis zijn wij altijd op de hoogte van de eisen vanuit de energieleveranciers. Hoe de transformatorstations ook gebouwd worden, bij JAZO hebben we voor elke situatie de oplossing. Van deur tot vloerluik en van ladder tot explosieluik en NSA-kabeldoorvoeren. Wat je wensen ook zijn, wij verzorgen de complete engineering en montage van de producten voor jouw project. Zo zorgen wij ervoor dat de techniek zijn werk kan doen en dit voor de omgeving veilig is afgeschermd.

  • Altijd voldoen aan de huidige internationale normen en de laatste eisen van netbeheerders en meetbedrijven
  • Voor elke technische ruimte de juiste deur, ventilatieroosters, explosiepanelen en bijbehorende producten
  • Oplossingen voor brand-, inbraak- en stofwerendheid
  • Producten leverbaar in ieder gewenste kleur en afwerking
  • De juiste certificeringen waaronder KOMO- en CE-keurmerk
  • Het juiste adres voor standaard- en maatwerkoplossingen

Neem contact op met één van onze specialisten

Het JAZO-concept - Alles onder één dak

Al meer dan zestig jaar is JAZO dé specialist in afscherming, toegang en ventilatie van techniekruimten. Bij ons vind je alles onder één dak. Van Engineering, maakbaarheidsanalyses, productie, coating, assemblage en montage: wij zijn er voor je. Waar mogen we jou bij helpen?

  • Totaaloplossing: van verkoop, pre-engineering t/m montage
  • Zekerheid door wetenschappelijke berekeningen 
  • 10 jaar garantie op de functionaliteiten van onze producten
  • Oplossingen voor nieuwbouw en renovatie

Producten voor jouw traforuimte bestel je snel en goedkoop via de webshop

Specifieke wensen en eisen? In onze webshop zijn diverse trafodeuren opgenomen die aan alle eisen en specificaties van netbeheerders voldoen. Doordat wij zelf ontwerpen, produceren en monteren is maatwerk geen enkel probleem. Maar, kunnen we standaardiseren dan kiezen we liever daar voor. Zo houden jouw investering laag. En het mooiste? Deze producten bestel je snel én goedkoop via onze webshop. In jouw eigen digitale account vind je al jouw bestellingen terug en sla je calculaties op. En of dat nog niet genoeg is, leveren wij bestellingen via de webshop ook sneller uit!

Kwaliteit verzekerd door certificeringen

Altijd de beste kwaliteit leveren, daar gaan we voor. We blijven continu ontwikkelen en lopen voorop met innovaties en certificeringen. Met tal van product-, proces- en bedrijfscertificeringen ben je verzekerd van een constante en optimale kwaliteit. Daarnaast testen wij onze producten intern ook met diverse beproevingen. Zo laten we niets aan het toeval over. 

Functionaliteit en design hand-in-hand

Functioneel, veilig en voldoen aan de allerlaatste eisen; dat is wat je mag verwachten van onze producten en diensten. Maar we kijken ook graag verder door onze stempel te drukken op iconische gevels, waarbij functionaliteit en een adembenemende architectuur hand-in-hand gaan. En waarbij ventilatieroosters bijvoorbeeld compleet opgaan in het design en uitstraling van het pand. Ontdek de mogelijkheden!

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11