U bent hier:
Warmte: Opstellingsruimte (bijv. DWAS, IWAS, WOS)

Warmte: Opstellingsruimte (bijv. DWAS, IWAS, WOS)

JAZO: gegarandeerde zekerheid voor duurzame en betrouwbare afscherming, toegang en ventilatie van opstellingsruimten

Met het oog op het duurzaam verwarmen van woningen en panden zijn Warmte Verdeelstation (WOS) of Indirect Warmte Afleverstation (IWAS) onmisbaar. Om de apparatuur goed z’n werk te laten doen is de afscherming van de stations van cruciaal belang. Bij uitval kunnen hele wijken of gebieden ineens zonder verwarming zitten. Dat wil je voorkomen. Altijd. Door de afscherming, toegang, ventilatie en de brand- en inbraakwerendheid op orde te hebben voorkom je uitval van de techniek. Daar helpen we je bij JAZO graag bij. En doordat we al jarenlang samenwerkingen hebben met energieleveranciers weten we precies aan welke eisen de producten moeten voldoen. Zo voorkomen we samen uitval van de apparatuur. 

  • Altijd voldoen aan de huidige internationale normen en de laatste generieke en specifieke eisen van netbeheerders
  • Voor elke technische ruimte de juiste deur, ventilatieroosters, explosiepanelen en bijbehorende producten
  • Oplossingen voor brand-, inbraak- en stofwerendheid. Optioneel geluidswerend
  • Producten leverbaar in ieder gewenste kleur en afwerking
  • De juiste certificeringen waaronder KOMO- en CE-keurmerk

Neem contact op met één van onze specialisten

Het JAZO-concept - Alles onder één dak

Al meer dan zestig jaar is JAZO dé specialist in toegang en ventilatie van techniekruimten. Bij ons vind je alles onder één dak. Van Engineering, maakbaarheidsanalyses, productie, coating, assemblage en montage: wij zijn er voor je. Waar mogen we jou bij helpen?

  • Totaaloplossing: van verkoop, pre-engineering t/m montage
  • Zekerheid door wetenschappelijke berekeningen 
  • 10 jaar garantie op de functionaliteiten van onze producten
  • Oplossingen voor nieuwbouw en renovatie

Producten voor jouw WOS/IWAS-ruimte bestel je snel en goedkoop via de webshop

Specifieke wensen en eisen? Doordat wij zelf ontwerpen, produceren en monteren is maatwerk geen enkel probleem. Maar, kunnen we standaardiseren dan kiezen we liever daar voor. Zo houden jouw investering laag. En het mooiste? Deze producten bestel je snel én goedkoop via onze webshop. In jouw eigen digitale account vind je al jouw bestellingen terug en sla je calculaties op. En of dat nog niet genoeg is, leveren wij bestellingen via de webshop ook sneller uit!

Kwaliteit verzekerd door certificeringen

Altijd de beste kwaliteit leveren, daar gaan we voor. We blijven continu ontwikkelen en lopen voorop met innovaties en certificeringen. Met tal van product-, proces- en bedrijfscertificeringen ben je verzekerd van een constante en optimale kwaliteit. Daarnaast testen wij onze producten intern ook met diverse beproevingen. Zo laten we niets aan het toeval over. 

Functionaliteit en design hand-in-hand

Functioneel, veilig en voldoen aan de allerlaatste eisen; dat is wat je mag verwachten van onze producten en diensten. Maar we kijken ook graag verder door onze stempel te drukken op iconische gevels, waarbij functionaliteit en een adembenemende architectuur hand-in-hand gaan. En waarbij ventilatieroosters bijvoorbeeld compleet opgaan in het design en uitstraling van het pand. Ontdek de mogelijkheden!

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11