U bent hier:
JAZO voor energiebedrijven

JAZO voor energiebedrijven

Jouw betrouwbare partner voor afscherming, toegang en ventilatie van technische ruimtes

Een gebouw zonder technische ruimte is als een windmolen zonder wind: het één kan niet zonder het ander. Het goed afschermen van een technische ruimte is heel belangrijk, want alleen dán kan de techniek goed zijn werk doen. Bij JAZO begrijpen wij dat. En doordat wij zelf ontwikkelen, produceren en monteren vind je in ons dé betrouwbare partner voor afscherming, toegang en ventilatie.

KENNIS EN PRODUCTIE ONDER ÉÉN DAK

Wij hebben alles wat je nodig hebt onder één dak. Of het nu gaat om een kleine deur of rooster van een compactstation, of de inrichting voor een groot landstation; JAZO heeft voor elke situatie een passende oplossing. Naast de standaardproducten leveren we namelijk ook maatwerk. En we helpen je ook graag met het opzetten van een programma van eisen (PVE) en bestekteksten. 

Kies je voor een lange levensduurverwachting en veilige en betrouwbare ventilatie, dan kies je voor JAZO!

Neem contact met ons op

BETROUWBARE PARTNER

Wij zijn jouw betrouwbare partner als het gaat om afscherming, toegang en ventilatie. Doordat wij onze trafodeuren en trafopuien zelf ontwikkelen, produceren en monteren weten we waar we het over hebben. We zeggen dan ook niet dat we de meest duurzame trafopuien in de markt produceren, maar we bewijzen het.

Daarbij voldoen wij aan alle nodige certificeringen én houden we ons aan de laatst geldende veiligheidseisen. En wil je bepaalde veiligheidsvoorzieningen, zoals inbraakwerendheid, brandwerendheid, muisdichtheid, doorsteekveiligheid, (stuif)sneeuw-, regen- of zandwerendheid? Geen probleem!

EENVOUDIG EN SNEL BESTELLEN

In onze webshop kun je eenvoudig en snel tal van standaardproducten bestellen. Met een eigen account maak je zo jouw persoonlijke overzicht met deuren/puien en roosters. Ook bieden we onze klanten een eigen webomgeving waar specifieke producten in staan.

Of je nu bezig bent met een energietransitie, het uitbreiden van het netwerk of je wilt een compactstation plaatsen: wij leveren de door jou gewenste producten snel en voordelig. En onze trafodeuren en -puien worden geleverd met KOMO-attest en zijn voorzien van een CE-markering.

Heeft u vragen of wilt u advies? 0316 - 59 29 11